30 Nisan 2016 Cumartesi

OYUN TARZLARI SERİSİ-8: ORGAZM KONTROLÜ

      Tüm okuyucularıma merhaba, her ne kadar bir önceki yazımda bu yıl daha sık yazacağımı belirtsem de, atasözünde dediği gibi evdeki hesap çarşıya uymuyor. Bu yıl anlaşılan iş hayatım oldukça yoğun geçecek gibi... Neyse, bu seferki yazımı "7/24 efendilik" ile ilgili yazmayı planlamıştım, ancak okuduğum ve çevirmeye karar verdiğim yazı biraz fazla uzun olunca ve çevirisi ile fazla ilgilenemediğimden bu yazıyı farklı bir konu ile ilgili yazmaya karar verdim ve konum "Orgazm Kontrolü".

      Orgazm kontrolü ile ilgili bir çok soru ile karşı karşıya geliyorum. Genç arkadaşlarımın özellikle bu konu ile ilgilendiğini gördüğümde şaşırdığımı söyleyemeyeceğim. Ne de olsa acı yok, zevk var ve sonuç (!) odaklı bir uygulama...Bir başkası tarafından oynanarak boşalma çok kolay ve zevkli gelse de aslında hiç kolay bir uygulama değil. Bir kölenin orgazmını kontrol ederek (edging: orgazm anına kadar kölenin getirilerek orgazma yakın bir anda durmak ve bunu tekrar tekrar yapmak, dry milking: üst üste ara vermeden orgazm yaşatmak gibi çeşitleri var) kölenin deliler gibi yalvarmasını sağlamak, orgazm haricinde hiç bir şey düşünmemesini sağlamak bana göre kontrol ve domine etmenin uç noktalarından biridir. Orgazm kontrolünü gençler üzerinde özellikle denemek ve oynamak hoşuma gidiyor çünkü daha yaşlı kölelerde orgazmı sağlamak veya üst üste orgazma ulaştırmak oldukça zor oluyor. Malum gençlik ateşi ve azgınlığıyla oynamak gibisi olamaz...

      Bu noktada edging ile ilgili bulduğum bir yazıya kendi düşüncelerimi de katarak yer vermek istiyorum. Temptingdominance takma isimli kişinin "What does a typical edging session with you look like?" yazısını okuyunca kendi yazımda sizlerle paylaşmayı istedim:

" Hayatımda her şeyin farklı ve tekdüze olmasını istemediğim gibi, yaptığım her seansın yeni tecrübeler ve gelişen dinamiklerle dolu olmasını isterim. Gene de bu yazımda genel bir edging seansını nasıl yaptığımı paylaşmak istiyorum.

ÖNCE KÖLENİN HAREKETLERİNİ KISITLARIM:

      Bir köleye yatakta veya yerde düz bir şekilde yatarken edging rahatlıkla yapılabilir ama bunun neresi zevkli? Bir kölenin hareket kabiliyetini elinden aldığınızda, onun tüm vücudunu kontrol altına aldığınızda kölenin edging uygulamasından alacağı zevki ve deneyimi rahatlıkla artırabilirsiniz (ekleme yapayım, ayrıca gerçek kontrolün ne olduğunu anlamasını sağlarsınız). Genellikle kölelerimi yatağa spread-eagle (eller ve ayaklar açık şekilde yatağın dört köşesine gerdirerek bağlamak) pozisyonunda bağlamayı tercih ederim. Bu şekilde vücudunun her yerine rahatlıkla ulaşabilirim. (aynı şekilde ben de çırpınabilecek ama edging uygulamasını sekteye uğratamayacak şekilde bağlamayı tercih ederim. Kısaca bel bölgesi mümkün olduğunca sabit ve eller ile ayaklar kısmi hareketli). 

      Normal olarak, bağlamadan önce kölenin giysilerini çıkarmak gerekir, bağladıktan sonra giysilerle uğraşmak gerçek bir beladır.

KÖLENİN GÖZLERİ MUTLAKA KAPATILIR VE BELKİ AĞZI DA BAĞLANABİLİR

      Kölenin görüşünü mutlaka engelleyin, bu diğer hislerin kuvvetlendirir (eyes wide shut isimli konumda bundan bahsetmiştim). Eğer çok konuşuyor, gürültücü veya siz istiyorsanız ağzını da bağlayın. İyi bir ball-gag veya kendi iç çamaşırını ağzına tıkamak iş görür. Yine de kölenin ağzının sadece orala yarayacağını bellemesi için pecker-gag kullanılması da uygun olacaktır (pecker-gag ağzın kapatılmamasını sağlayan ortasında delik bulunan ağız tıkaçlarıdır, gayet mantıklı :D ). 

SADECE KÖLENİN VÜCUDUNA DOKUNARAK SEANSA BAŞLARIM

      Edging uygulaması kölenin kışkırtılması yoluyla gerçekleştirilir (burada yazar tease fiilini kullanmış, kelimenin tam bir  türkçe karşılığını bulamadım, kısaca dalga geçerek kızdırmak, kışkırtmak diyebiliriz). Köleyi cinsel olarak uyarmak istiyorsunuz ve aceleniz de yok. Onu heyecanlandırmak istiyorsunuz. O zaman hassas olan dokunma duyusunu güzelce uyarmakla başlayın. Bu şekilde kölenizin uyarılmış ve heyecanla uyanmış organı edging için hazır hale gelir.

UNUTMAYIN SESLİ İLETİŞİM DOKUNMAK KADAR ÖNEMLİDİR

      Köleniz ile edging seansı boyunca konuşmanız gerekir. Onun kafasının içine girmek ve zevkle karışık hafif hafif inlemesini istiyorsanız ona ne olacağını, başına ne geleceğini söyleyin. Ona iyi bir köle olmayı öğreneceğini ve sizin seks oyuncağından başka bir şey olmadığını hatırlatın. 

YAVAŞÇA SIVAZLAYIN VE VÜCUDUNU GÖZLEMLEYİN

      Hızlı gitmeyin. Bol bol kayganlaştırıcı kullanın ve kölenin aletini konuşurken uyarın. En sevdiğim aktivitelerden biri kölenin sıvazlamayı saymasını emretmektir. Özellikle orgazma yaklaşırken aklını başka bir yerde tutmak için idealdir (bu hiç aklıma gelmemişti ama muhteşem bir fikir !!!).

      Vücudu gözlemlemek çok önemlidir (yazar burada listening to his body diyor kısaca kölenin vücut hareketleri, heyecanını ve azgınlığını gösteren her türlü hareket diyebiliriz). Edging uygulamasının amacı kölenin orgazma ulaşmadan onu orgazma mümkün olduğunca yaklaştırmaktır. Edging videolarında genelde köle bir süre sıvazlanır ve ara verilir, bir süre daha sıvazlanır ve gene ara verilir, en sonunda köle sınırı aşar ve boşalır. Böyle olmaz, yavaş gidin, vücudu gözlemleyin, kölenize kendini tutmasını öğretin. Onun ne zaman boşalacağına karar veren kişi siz olmalısınız ve tabii ki bunun için köleniz sizden izin istemeli (yazarın oldukça sadist birisi olduğunu düşünmeye başladım burayı okur ve çevirirken, işini iyi biliyor...).

KÖLENİN DELİĞİYLE OYNAYIN VE CİNSEL DÜRTÜ İÇİN ÜZERİNDE ÇEŞİTLİ ALETLER KULLANIN

      Neredeyse tüm edging seanslarımda kölenin uyarılmasını kolaylaştırmak için deliği ile oynarım. Minimum onu sıvazlarken parmaklarım veya çeşitli aletler ile deliğini uyarırım (cinsel uyarılmayı sadece cinsel organda sınırlı tutmuyor ve diğer uyarılma noktaları ile oynayarak kölesini azdırıyor. Daha önce çift taraflı etkiden bahsetmiştim, acı ve zevkin aynı anda hissetmesini sağlamak, izin almadan ve kendi kendine orgazm olmasını yasaklarken aynı zamanda cinsel olarak her türlü uyararak orgazma sürüklemek). 
 
      Magic wand kullanmasını severim (cinsel bölgelere titreşim vermek için kullanılan cihazlar, en ünlüsü hitachi). Edging uygulamasında müthiş yardımı olur. Çırpınmasını istediğimde cihazı organının tam başının altına koyarım ve kölem bağlarını zorlamaya başlar. Bunun için her türlü titreşim cihazları veya vibratör kullanılabilir. 

DAHA FAZLASINI PLANLAYIN

      Edging uygulaması sırasında diğer unsurları kullanmayı da severim. Kölenin tüm enerjisini ve dikkatini birden fazla noktaya çekmek için, göğüsucu kıskacı, bir miktar mandal kullanın, riding crop (sürücü kamçısını) vücudunda dolaştırın, üzerinde buz kullanın, gıdıklayın. (köle kendini orgazma odaklamışken, bu odağı dağıtmak için acıyı ve gıdıklamayı kullanmak, edging sürecini uzatacaktır). 

ARA VERİN

      Bazen köle orgazma çok aşırı yaklaşırsa, cinsel organının üzerine ıslak ve soğuk bir havlu koyar ve 10 dakikalığına odayı terk ederim. Daha sonra geri gelir ve seansa tekrar başlarım. Bu köleyi çıldırtmaya ve seansın daha da uzamasına sebep olacaktır. Yine de bazı köleler edging uygulaması sırasında ereksiyonlarını kaybettiklerinde tekrar ereksiyon olamazlar, çünkü edging duygular üzerinde aşırı şarj etkisi yapar (yeni bir bilgi, merak ettim doğrusu).

SİZİN İZNİNİZLE ORGAZM OLMALI

      Kölenin orgazma ulaşıp boşalmasını istiyorsanız, bunun için sizden izin almasını ve sizin bunu ona bahşettiğinizi anlamasını sağlayın. İzin istedikten sonra hızlı şekilde onu orgazma ulaştırın ve onu sağmaya (milking, orgazm sırasında cinsel organın sıvazlanmasına devam edilerek tam boşalmaya zorlamak) devam edin. Orgazm sırasında kölenin cinsel organı hiper hassas olur, gene de efendi olarak uğraşınızın sonuçlarını son damlasına kadar almalısınız (ondan sonra da post-orgasm işkencesine devam etmeye bayılırım, yok öyle zevkten patlatıp bırakmak...). 

KENDİ PİSLİĞİNİ TEMİZLETİN

      En son olarak kendi pisliğini tamamen temizleyene kadar köleyi çözmeyin. Ağız tıkacını çıkartın ve tüm çıkarttığını ona yedirin (cum-eater köleler buna bayılacaktır).  Ağız tıkacını çıkarttıktan sonra çok susamış ve ağzı kurumuş olabilir (yüzde yüz kurur), kendi artığı ile beslemeden önce bir bardak su içirin.

..."

      Evet, doğrusu bu yazıyı hazırlayan kişinin bu konuda uzman olduğunu düşünmeden edemiyorum. Bu yazıma onun da son sözleri ile son vereyim:

"İşte benim edging seanslarımda yaptıklarım aşağı yukarı bunlar, umarım Efendilere yardımcı olur. Bu yazıyı okuyan kölelere gelince, şu anda ağzınızın suyunun aktığına eminim :D "

      Bir sonraki yazımda buluşmak üzere, hoşçakalın...




      

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder