14 Eylül 2012 Cuma

SEANSA BİR ADIM KALA: ÖN GÖRÜŞME BÖLÜM 1

    Yazdığım bu bloğu buraya kadar okumuş olanlar, kendini BDSM açısından tanıma konusuna sıklıkla eğildiğimi görmüşlerdir. BDSM, içerisine hiçbir şey bilmeden sırf macera olsun diye dalınacak bir fantazi çeşidi değildir. Kendini tanımadan, karşısına çıkan (veya arayıp bir şekilde bulduğu) ilk kişi ile bu tarz ilişkiler yaşamaya çalışan kişilerin birçoğunun istediklerini elde edemediklerini veya ölesiye korktuklarını tahmin etmek zor değil. Diyelim ki; kendinizi tanımlayabildiniz: nelerden hoşlanıyor veya etkileniyorum, BDSM seanslarında neler dikkatimi çekiyor, ilgimi çeken fetişler var mı, neleri yaşamak istemiyorum? sorularına cevaplarınızı buldunuz: tebrikler, BDSM ile ilgili en zor kısmı geçtiniz...

    Peki; kendinizi bildiğinize göre, size uygun BDSM partnerini nereden bulabilirsiniz? İşte ülkemizde yaşayan 70 milyon kişi içinde çok küçük bir azınlığın (veya ortaya çıkmasından korkan, bu nedenle bir iki kişilik topluluklardan meydana gelen grupların) peşine düştünüzün resmidir!!! Bu konuda en büyük yardımcınız kuşkusuz internet olacaktır. Şahsen BDSM partneri bulmak üzere kullandığım en iyi sitenin RECON olduğunu belirtebilirim. Gayromeo fena olmasa da, çoğunlukla S&M şıkkını "evet" işaretleyen Türklerin büyük bir çoğunluğunun S&M ile ilgilerinin olmaması ve bunu sert sex (sert giriş çıkış!!) diye tanımlanması hayal kırıklığı yaratıyor ama arada BDSM ile ilgilenen tek tük kişilere de rastlamıyor değilim. "Fetisizm.net" iyi bir bilgi ve tanışma forumu olabilir ancak oradakiler içinde klavyeleri başından partner değil de porno arayan kişiler büyük bir çoğunlukta. Kısaca Türkiye'de BDSM ile ilgilenen gay sayısı oldukça kısıtlı. Arayışınızda bol sanslar...

    Kendinize biçtiğiniz rol ne olursa olsun (efendi veya köle) arayışınızda şunu aklınızdan çıkartmayın: Her köle veya Efendi size uygun olacak veya olmalı diye bir kural yok. Öyle birşey olsaydı, kendini Efendi ilan etmiş kişi herhangi bir köle ile seans düzenleyip mutlu mesut yaşardı. Bunun ütopik olduğunu ayrıca belirtmeme gerek yok sanırım. BDSM sözlüğü yayınıma göz attıysanız sertlik ve yaratıcılık konusunda birbirinden farklı onlarca oyun tarzı olduğunu görmüşsünüzdür. Size oldukça ilginç ve heyecan verici gelen bir oyun tarzı, bir diğer kişi için saçma ve anlamsız gelebilir. İşte burada arayışlarda en önemli kriter ortaya çıkıyor: tarzınıza uygun, sizinle aynı (veya kısmen aynı) şeylerden hoşlanan kişilere ulaşabilmek.

    Bu noktada yapmanız gereken şey; eğer bir tanışma sitesinde profil açtıysanız kendi BDSM kimliğinizi orada açıkça ortaya koymaktır. BDSM jargonunu kullanarak nelerden hoşlandığınızı belirtmeniz: "bootworship, anal, oral sex, bondage, dogplay, hotwax gibi acı oyunlarından hoşlanıyorum", neler yapmak istemediğinizi nelerden hoşlanmadığınızı (genellikle turn-offs ve limits kelimeleri ile anlatılır), fetişlerinizi, deneyim durumunuzu ve tabii ki de rolünüzü yazmanız, sizin profilinize bakan kişiye hakkınızda önemli ipuçları verecek ve eğer sizin aradıklarınızdan hoşlanıyorsa sizinle iletişime geçmesine olanak sağlayacaktır.

    Bir sonraki bölümde size; eğer aradığınız gibi bir partner bulursanız seansa geçmeden önce yapmanız gereken ön görüşmeyi anlatmaya çalışacağım.

    Herkese iyi avlar :D
   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder