8 Kasım 2012 Perşembe

BDSM PAHALI BİR ZEVK (Mİ?)

    Herkese merhaba. Buraya kadar yazdıklarıma bakınca kendimi ders veren bir öğretmen gibi hissettim. Bu nedenle, bu yazımı farklı bir konuda yazmaya karar verdim. (eh, biraz nefes almak herkesin hakkı :D ). Kendi evimi açtığımdan beri bir Efendi olarak, köle adaylarının üzerinde kullanmak üzere (zevk ve acı vermek için...) çeşitli aletler, oyuncaklar almaya çalışıyorum. Her ne kadar ip ile köle üzerinde çalışmayı sevsem de arada sırada hızlı bir şekilde oyunlara geçebilmek için mesela deri kelepçe takımı kullanmaya hayır demiyorum.

    İnternetten yaptığım inceleme ve arkadaşlarımın yorumlarıyla BDSM oyuncaklarının oldukça pahalı (ve maalesef pek de kaliteli olmadığını) gördüm. Ülkemizde maalesef, bu tarz eşyalar hem çeşit olarak sınırlı hem de belirlenmiş ortak bir fiyatları olmadığından seks shop sahiplerinin belirledikleri uçuk fiyatlarla karşı karşıya kalıyorsunuz. Örneğin; beğendiğim (ama istediğim gibi çıkmayan) deri kelepçe takımı için İstanbul'da bir dükkan 110 tl derken diğeri 80 tl, bir başkası 59 tl. fiyat verebiliyor. İşin kötü tarafı ise aynı takımın yurtdışındaki fiyatının 12 Avro olması... Hoş bir durum değil açıkçası. Bu tür şeyleri internetten sipariş verip getirtsem diye düşünüyorum, o zaman da gümrükte takılabiliyormuş. Bir dostumun başına gelmiş. En güzeli yurtdışına çıkıp bavula koyup getirmek. Gerçi o da gümrükte takılma problemi çıkarabilir. Hollanda'dan bir dostum Türkiye'ye gelirken yanında getirdiği oyuncakları geri dönüşte Hollanda'ya girişte gümrükte ibraz etmek zorunda kalmış. Onu en utandıran şeyse, yanındaki bir butt plug'ın bayan gümrük memuresine ne olduğunu anlatmak zorunda kalması olmuş. Benimle bu hikayeyi paylaşırken çok güldük ama bizzat yaşamak istemezdim doğrusu...

    Peki, bu tarz şeylere sahip olmak istersek en kolay ve ucuz nasıl temin edebiliriz? İlk seçenek elbette seks shoplar. İnternetten sipariş verdiğinizde güvenli ve anlaşılmayacak şekilde paketleyip eve teslim gönderebiliyorlar. Tabii bu durumda ücretleri biraz daha artıyor.

    İkinci şık ise büyük yapı marketler. Doğrusu İkea, Bauhaus vb. yapı marketleri gezerken öyle çok şey gözüme çarpıyor ki, bir yandan bak bunu şu iş için kullanabilirim diyerek marketi dolaşıyorsunuz, diğer yandan istediğiniz şeylere ucuz yoldan sahip olabiliyorsunuz. Basit bir örnek vermek gerekirse; kaliteli bir duct tape (100 mt) için 12 tl. verdim. Onun haricinde bondage yapmaya uygun çok çeşitli ip ve halatlara ulaşabilirsiniz, aynı şekilde istediğiniz kalınlıkta zincir, küçük asma kilitler, karabina kancalar, streç film gibi şeyler alabiliyorsunuz. Bir deneyin, hatta mümkünse köleniz ile beraber gidip hangi malzemeleri nerelerde kullanabileceğinize birlikte karar verin. Zevkli bir deneyim olacaktır.

    Üçüncü şık, biraz zor da olsa yurtdışından buraya gelecek arkadaş veya seansa davet edeceğiniz kölelere bu eşyaları aldırıp getirtmek. Sanırım İstanbul'da yaşasaydım kolaylıkla bunu yapabilirdim. Hollandalı dostum gibi yanında oyuncaklarını getiren ve burada kullanmak isteyen çok BDSM uygulayıcısı mevcut.

    Dördüncü şık, el becerisi istiyor. İnternette birçok DIY (do it yourself, kendin yap) sitesi mevcut. Eğer marangozluktan biraz anlıyorsanız, eliniz yatkınsa birçok oyuncağı kendiniz imal edebilirsiniz. O kadar para dökmek yerine kendi oyuncaklarınızı yapıp bunların işe yaradığını görmek zevk verecektir. Bir uygun kalınlıkta ve uzunlukta tahta sopa ve iki veya üç adet kanca veya halka vida ile basit bir spreader bar (ayırıcı bar), iki parça uygun şekil verilmiş tahta, bir adet ufak menteşe, iki yarımay vida ve bunları birleşirmek için uygun miktarda ağaç vidası ile stocks (sanırım pranga olarak çevrilebilir) yapmanız mümkün. Gerekli projeleri internette bulabilirsiniz. Yıllar önce görüştüğüm bir Efendi kendi deri kelepçe takımını kullanılmış deri kemerlerden yapıyordu, kemere delik açma aleti, zımba ve zımbalama aleti ile birçok şey yapmak mümkün... Ah, bir de Efendi Sabri Bey'in "BDSM Atölyesi" isimli bloguna göz atabilirsiniz. İlginç tasarımları mevcut.

    Bunun haricinde dükkan ve internet gezerken karşılaşabileceğiniz bir çok şey var. Her yerde bulabileceğiniz pet shoplardan tasma ve dogplay seviyorsanız köpek mama tası, binicilik malzemeleri satan dükkan ve internet alışveriş sitelerinde kaliteli riding crop (sürücü kırbacı) alabilirsiniz. Birçok kere köleleri ayakta bağlamak için ne yapabileceğimi düşünmüşümdür. Bunun kendime göre çözümünü internette spor malzemeleri satan bir sitede arama yaparken buldum. En kısası 70 cm. en uzunu 1,10 mt olan iki duvar arası sabitlenerek kullanılan barfiks barları mevcut. Koridora yerleştireceğim iki adet (biri yükseğe, diğeri ayak bileği hizasına) bar ile partnerimi ayakta bağlayarak sabitlemek kolay olacak. En yakın zamanda bir çift edinmeyi planlıyorum.

    Özetle, bu tarz eşyalar almak için sadece ülkemizdeki sınırlı seks shoplara bağlı kalmayın. Biraz şans ve hayal gücünüz yardımıyla kullanabileceğiniz birçok malzeme bulabilirsiniz.

1 yorum:

  1. bauhaus da ucuz ve hersey var :) yeter ki hayalgücünü kullanmayı bilsin insan

    YanıtlaSil