25 Kasım 2012 Pazar

OYUN TARZLARI SERİSİ-2: CBT

    Herkese merhaba. Önceki seri yazımda bondage ile ilgili bilgiler vermiştim. Burada ise özel ilgi alanım olan CBT ile ilgili deneyimlerimi paylaşacağım. CBT kelime açılımı Cock and Balls Torture yani penis ve yumurtalık oyunlarıdır. Kölenin cinsel organına yapılan her türlü uygulama CBT başlığının altındadır. BDSM ilişkilerinin amacı acı ile beraber zevk verebilmek olduğunu yazmıştım, işte kölenizin (ister erkek, ister kadın olsun) bu amaca yönelik uygulamaların bana göre yapılabileceği en iyi yer cinsel organdır.

    Erkek köleler için CBT uygulamalarından en bilinenleri şunlardır:

- Orgazm kontrolü,
- cinsel organın ve yumurtalıkların bağlanması
- şaplak atma, tokatlama veya kırbaçlama (onun için özel bir tür cat-o-nine tail kullanılıyor, cane veya riding crop da kullanılabilir)
- ayak veya ayakkabı ile ezme (stomping)
- ball busting (hayaların yumruklanması veya ezilmesi)
- mum damlamak (buradan meraklı ve endişeli arkadaşlara cevap vereyim, hayır mum damlatma yara yapmaz ve iz bırakmaz)
- titreşen cihazlar ile yapılan oyunlar
- elektro-şok (bu oyun tarzını ileride daha ayrıntılı açıklayacağım ama bunu duyan veya okuyanları genelde bir korku alıyor, ancak şunu bilin ki, elektro-şok cihazları aslında medikal cihazlardır ve özellikle fizyoterapistler çok kullanır, BDSM dünyasına da buradan gelmiştir...)
- Orgazm sonrası yapılan "cock-head polish" uygulamaları. (neredeyse hiçbir erkek orgazmdan sonra aşırı hassaslaşan penis başına dokunamaz, ama kölelerinki özel muameleye açıktır :D )
- E-Stim, electro stimulation. elektrik akımı kullanarak orgazma ulaştırma (evet mümkün, bizzat üzerimde denendi...)
- yumurtalıkların ağırlık asılarak veya iple gerdirilmesi. (ball parachute güzel bir örnektir)
- sounding (sondaj, idrar kanalına cisim sokma, çok tehlikelidir. idrar yolunun genişletir, deneyenler sounding uygulamasının penisi içeriden uyarmak gibi olduğunu söylüyor. bizzat denemedim ve niyetim de yok)



- kan veya iğne oyunları (ayrıntıya bile girmeyeceğim, tehlikeli)
- chastity belt veya chastity device (bekaret kemeri olarak çevirebilirim. kısaca kölenin ereksiyonunu engellemek ve/veya ereksiyona geçtiğinde acı çekmesi için penisin çeşitli aletler içine hapsedilmesi, cock cage vs...)
- kıskaç veya mandal tutturma
- buz uygulama (ateşi söndürür ve heyecanı dindirir. yumurtalıklar üzerinde fazla uzun tutmayın yoksa fena zonklatır)
- wartenburg çemberi uygulamaları (bu cihaz fizyoterapist ve nörolojlar tarafından vücudun herhangi bir bölgesindeki hissizliği ortaya çıkarmak için kullanılıyor. hem gıdıklar hem batma hissi verir)



- dry milking (çoğu erkek en fazla üst üste (kısa süreler beklenerek) 6 defa orgazm ile boşalır. bundan sonra ise meni gelmez. bunu denediğiniz kölenin oyun sonrası 2-3 gün ağrı çekeceğini aklınızdan çıkarmayın)

    Bu uygulamaların bazıları özel alet gerektirse de, bir çoğu evinizde bulabileceğiniz eşyalar ile gerçekleştirilebilir. Şimdi de dikkat edilmesi ve alınması gereken güvenlik önlemleri:

- Penis ve hayalar bir erkeğin en hassas bölgeleridir. Penis üzerindeki deri incedir ve ereksiyon halinde ayrıca gerilir. Bu nedenle yukarıda saydığım uygulamaların bazılarını yaparken (spank, kırbaç, bağlama, wartenburg çemberi kullanma vb.) bu gergin deriye çok dikkat etmek gerekir. elinizi iyi ayarlayın.

- Penis ve hayaları bağlayacaksanız veya gates of nine hells, cock ring vb aletler kullanacaksanız, penise giden kan akışını durduracağınızı bilmeniz gerekir. Morarmamasına dikkat edin, uzun süre bağlı bırakmayın.

- ball busting yaparken hayaları patlatmamaya dikkat edin. kum torbası yerine koymayın :D

- Penisin ereksiyon halinde fazla büküldüğü zaman kırılabileceğini aklınızdan çıkarmayın. eğer bunu becerdiyseniz derhal kırılan bölgeye buz uygulayın ve bevliye doktoruna doğru yola koyulun. işin şakası yok....

- Penis, kan dolu bir balon gibidir. buna göre uygulamalarınızda dikkati elden bırakmayın.
- Yumurtalıklara acı vermek için yaptığınız uygulamalar; kölenin kusmasına, baş ağrısı ve kısa süreli denge bozukluklarına, odaklanma sorunlarına yol açar. bu tarz uygulamalara alışkın olmayan köleler üzerinde aşırıya kaçmayın.

- Medikal oyunlar, sounding gibi uygulamalar aklınızda varsa, hijyen kurallarına uyun.

    Her oyun tarzında yazdığım ve yazacağım gibi aşırıya kaçmadan CBT uygulamalarını kullanabilirsiniz. Kölelerinizin anahtarlarına iyi davranın...

    Heyecanlı oyunlar...
   

2 yorum:

  1. Sizle nasıl iletişim kurabilirim?

    YanıtlaSil
  2. merhaba ürkek;
    masterblacklthr@gmail.com adresime mesaj atarak benimle iletişim kurabilirsin.

    YanıtlaSil