14 Kasım 2014 Cuma

YENİ VE ACEMİ KÖLELERE TAVSİYELER

    Herkese tekrar merhaba. İş yoğunluğumun biraz nefes almama izin verdiği şu günler de olmasa blogumu yazmaya devam edemeyeceğim. Daha önce yayınladığım "Yeni ve Acemi Efendilere Tavsiyeler" konulu yazıma gelen ve başka sitelerden aldığım istek doğrultusunda yeni yazımda bu sefer kölelere tavsiyeler vermeye çalışacağım. Bloguma göz atıp okuyanlar, köleler için verdiğim değişik yazılarımdaki tavsiyelerimi görmüşlerdir, bu yazımda konuyu biraz açıp toparlayacağım.

    BDSM ilişkilerinde pasif rolü üstlenen köleler, aslında kendilerini az da olsa tehlikeye atıyor sayılır. Bu tehlikelerden bazıları; deneyimsiz bir Efendinin seansına katılmak, kendi evine davet ettiği ve tanımadığı kişilerce soyulmak ki, bunun örneği yakın zamanda yaşandı -amerikada bir köle daha önce tanımadığı bir Efendi (gerçek bir Efendi olduğuna da şüpheliyim) tarafından evinde bağlanarak evi soyuldu-, sonu hastanede bitebilecek olaylar yaşamak vb. sayabilirim. Peki bunlardan korunmak ve istediği gibi seanslar yaşamak için bir köle ne yapmalı? İşte kendi cevaplarım:

- Kendini tanımak: Bir köle öncelikle kendi BDSM kimliğini bilmek durumundadır. BDSM ilişkilerinde nelerden hoşlanır, Efendisine ne şekilde hizmet edebilir, kendisine nasıl davranılmasını ister gibi sorulara yanıt bulmalıdır. Kendine uygun bir Efendi bulabilmesi için köle önce bu sorulara yanıt arayarak kendini tanımalı ve tabiri caiz ise BDSM profilini çizmelidir. BDSM uygulamalarının hayalgücü ile sınırlı olduğunu, birçok çeşidi olduğunu daha önceki yazılarımda belirtmiştim. İşte bu sayısız uygulamalardan hangilerinin kendisine yapılmasını istediğini keşfetmeli... Ancak bunu yapmak biraz zor, acemi köleler ile çalışabilen ve eğitebilen bir Efendi bulup, ilk seanslarında deneme-yanılma yöntemiyle köle kendisini keşfedebilir. Görsel olarak hoşunuza giden bir uygulama, sizin üzerinizde denendiğinde hoşunuza gitmeyebilir veya kölem 143 gibi istemediğiniz, ürktüğünüz bir uygulama size yapıldığında hoşunuza gidebilir. Bunları keşfetmenin bir diğer yolu ise kendi kendinize yapmanız. Misal, bondage sevenler mutlaka bir zamanlar kendilerini bağlamış, kelepçelemiş ve bunun zevkini tatmıştır. Hoşlandığınızı düşündüğünüz uygulamaları kendi başınıza yapabiliyorsanız denemekten çekinmeyin ancak tek başınıza denemenizin tehlikeli olacağı nefes kontrolü gibi uygulamalardan kaçının... Aynı şekilde hoşlanmadığınız ve size yapılmasını istemediğiniz, kaldıramayacağınız uygulamaları da bilmelisiniz. Limit konusunda değinmiştim, kendi limitlerinizi bilemezseniz zarar görmeniz ve hayal kırıklığı yaşamanız kaçınılmaz olur.

- Bilgi sahibi olun: Efendilere verdiğim bu tavsiyenin aynısı köleler için de geçerlidir. Hoşlandığınız uygulamalar nasıl yapılıyor, nelere dikkat etmeli, alınması gereken güvenlik önlemleri nelerdir mutlaka bilin. Bu husus sizin kendinizi korumanıza yardımcı olacaktır. Bilgi sahibi olmayı; deneyimli köle veya Efendilere sorarak, internetten araştırarak gerçekleştirebilirsiniz.

- Dürüst olun: BDSM ilişkilerinin temelinde dürüstlük yatar. İster eski olsun ister yeni, partnerlerinize karşı dürüst olun. Ön görüşme dediğimiz, bdsm seansları öncesinde seansta yapılacaklar ve isteklerin ortaya konduğu karşılıklı görüşmelerde, Efendiye istediği (tabii ki sadece seans ile ilgili) bilgileri ve daha fazlasını, hatta sormadığı ancak size göre bilmesi gereken bilgileri kendisine verin. Seans sırasında ortaya çıkabilecek istenmeyen durumların büyük çoğunluğunun önüne bu şekilde geçebilirsiniz. Dürüstlük, bu hususta hem sizi koruyacak hem de Efendinizle aranızdaki güveni oluşturacak ve artıracaktır.

- Emniyetinizi sağlamayı bilin: BDSM ilişkilerinde Efendi sizin her şeyinizden sorumludur (tabii buna dikkat ediyorsa). Ancak bir köle, kendisini tamamen Efendisine teslim etmiş olsa da gerek gördüğü yerde uygun bir üslup ile seansa müdahale etmelidir. Bunun en kolay yolu güvenlik kelimesi (safe word) kullanmaktır. Özellikle yeni tanıştığınız bir Efendi ile seans düzenlemeye karar verdiğinizde mutlaka güvenlik kelimesi belirlenmesini istemelisiniz. Deneyimi fazla olmayan Efendiler (veya benim tabirimle efendimsiler) güvenlik kelimesi kullandırmayı pek sevmezler, hatta bu tarz Efendilerin kölelerinin güvenlik kelimesi kullanmasını kısıtlamak veya engellemek için "güvenlik kelimesini kullanırsan seansı sona erdiririm" tehdidini kullanabilirler. Bu tehdit, arabalarda emniyet kemeri takarsan trafik cezası yersin demek gibi gülünç bir şeydir. Böyle bir durumda tavrınızı koyun ve seansa geçmeyin.

Aynı şekilde tanımadığınız Efendiler ile direkt seansa geçmeyin, mutlaka ön görüşme talep edin ve ön görüşme sırasında karşınızdaki kişi sizde güven uyandırmıyorsa, seans içinde yapılmasını kesinlikle kabul edemeyeceğiniz hususlarda diretiyorsa o kişi ile seansa girmeyin.

- Rolünüzü iyi oynayın: BDSM seansları tiyatro oyunu gibidir. Amaç karşılıklı zevk almak olduğundan seans içinde size biçilen role uygun davranın. Misal, seans sırasında dogplay uygulamaları yapılıyorsa, havlayın :)
Köle olarak nasıl davranmanız gerekiyor ise (yani seans öncesi size ne şekilde bir köle olmanız istendiği söylenmemişse) o şekilde davranın. Saygılı olun, boyun eğdiğinizi gösterin. Rolünüzü ne kadar iyi oynarsanız o kadar zevk alırsınız.

- Hissettiklerinizi gösterin: Seans sırasında tepkisiz kalmayın; inleme, yalvarma, diş sıkma, gözleri sıkma gibi sinyaller ile tepkinizi gösterin. Gerektiği yerde gerektiği gibi davranmasını bilin. Köle seans sırasında ölü balık gibi tepkisiz kalırsa, Efendi hem kölenin durumunu bilemez hem de yaptıklarından zevk alması zorlaşır. Misal bondage ile karışık uygulamalarda çırpınmak ve kurtulmaya çalışmak (aksi sizden istenmediği durumlarda fazla abartmamak kaydıyla) Efendinin gözüne güzel görünür. Zevkten inlemeniz veya canınızın yandığını bir şekilde göstermeniz, Efendinin elini ve uygulamaların şiddet dozunu ayarlamasına yardımcı olur.  

- Uygun Efendiyi bulun: Bunu kendinizi tanıdığınız ve deneyim kazandığınızda yapmanız daha kolaylaşacaktır, ancak burada söylemek istediğim yapılmasını sevdiğiniz uygulamaları yapmaktan zevk alan Efendiler ile seansa girmeniz. Bağlanmaktan hoşlanıyorsanız, bir shibari ustası tam size göredir. Ayak yalamayı seviyorsanız, ayaklarını yalatmaktan hoşlanan birini bulun, benzer fetişlere ve zevklere sahip partnerler yaptıklarından %90 zevk alacaktır. Kendinize yapılmasını istemediğiniz konulara ilgi duyan, sizin belirlediğiniz limitleri isteyen bir Efendi ile seansa girmeniz hoş olmayan sonuçlar doğuracaktır.

    Kölelerin, yukarıda saydığım konularda kendilerini geliştirmesi ve bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bütün bunları okuyan kölelerin aklından "ama bunları yapmak biraz zor" diye geçeceğini tahmin edebiliyorum ancak ha deyince köle olunmuyor... :)

Sağlıcakla kalın...

2 yorum:

  1. Selam sizinle tanismak istiyorum acemiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lütfen benimle e-mail adresimden (masterblacklthr@gmail.com) iletişime geçin

      Sil